Experiența Smart Summer te așteaptă!

UPDATE: Ne revedem vara 2023

Dezvoltată special pentru a răspunde nevoilor copiilor, în funcție de vârstă, dar și a părinților, în funcție de programul lor și dorințele de dezvoltare pentru copil, școala de vară pune la dispoziție o experiență unică de învățare.

Îmbină activitățile online Code School Clubs cu cele offline la Questfield sau alege un pachet potrivit nevoilor familiei tale!

Școala de vară pentru copii între 6 și 12 ani, în București

Piscină încălzită, spații verzi, zone indoor și outdoor pentru activități educative, locuri de joacă, bibliotecă și multe alte oportunități de distracție îi așteaptă pe copii, la Questfield, partener Code School Clubs. În timpul săptămânii, cei mici se distrează alături de prieteni la Questfield, iar în weekend, învață să programeze online, dimineața, de oriunde.

Cursuri de vară pentru copii între 6 și 17 ani, de oriunde

Descoperă experiența de învățare personalizată din această vară! 

Copilul tău pornește cu dor de distracție și drag de tehnologie, iar până în toamnă, își face super amintiri, o mulțime de noi prieteni și știe cum să folosească pc-ul ca un programator! 

Cursurile sunt personalizate în funcție de vârsta și pasiunile copilului.

Programare online, distracție offline

Alătură-te părinților interesați de dezvoltarea copiilor. Oferă-i șansa să învețe să programeze un joc sau o aplicație de mobil, de oriunde s-ar afla și să se relaxeze în timpul săptămânii la Questfield, instituţia de învăţământ din Bucureşti care, încă din anul 2003, a dezvoltat un concept educaţional bazat pe implicarea elevilor.  

creativitate dezvoltata la cursuri programare copii

Școala de vară - pachet program scurt

Activități la școala de vară Questfield până la ora 12 și cursuri de programare Code School Clubs în weekend, dimineața. Pentru copii cu vârsta între 6 și 12 ani.

gandire logica cursuri programare it

Școala de vară - pachet program complet

Activități la școala de vară Questfield până la ora 16 și cursuri de programare Code School Clubs în weekend, dimineața. Pentru copii cu vârsta între 6 și 12 ani.

adaptabilitate dezvoltata la curs de programare it

Cursuri de vară - programează de oriunde

Cursuri de programare online, live - cu trainer, ce se pot urma de oriunde. Fie că este în curte la bunici, la plajă sau acasă, copilul tău se pregătește să devină cel mai bun la informatică. Pentru copii cu vârsta între 6 și 17 ani.

Flexibilitate pentru școala de vară

Părinții pot alege pachetul potrivit nevoilor lor. 

Copiii învață și capătă experiență chiar de la sursă, în timp ce se distrează pe cinste. Iar părinții, pe lângă faptul că vor primi titlul de cel mai cel părinte în ochii copilului, vor avea parte de îndrumare din partea staff-ului Code School Clubs, cu experiență în educație, dar și de timp de lucru sau relaxare în timp ce copiii participă la cursuri și la activitățile Questfield. 

Vrei să afli mai multe despre Școala de Vară? Completează formularul și te sunăm!

Cursuri și activități de inovație digitală și antreprenoriat la școala de vară Code School Clubs

Îi ținem mintea sharp, iar până-n toamnă, copilul tău este geniu în informatică și digital cu ajutorul activităților smart summer, își face noi prieteni la Questfield și amintiri bune de pus în ramă.

 

Atenție: locurile sunt limitate!